19 de març 2012

GUATEMALA


El destí ens va portar fins a la ciutat de Guatemala, i d’allí va començar la nostra travessia per aquest país que tantes persones ens havien recomenat. Un total de 35 dies, passant per grans ciutats deshabitades, pobles d’estil colonial amb un encant especial, selves verges que amaguen històries dels temples mayes, illes envoltades per llacs d’aigua dolça i petites àrees rodejades per la costa del carib.
La senzillesa, l’amabilitat i simpatia de la seva gent, la qualitat, l’abundancia i els baixos preus d’una bona gastronomia, basada en l’arròs, els “frijoles”, els ous i sobretot el pollastre. La frescura dels refrescos naturals de fruites com papaya, mango, síndria, meló, pinya, guayabo i la deliciosa jamaica. I l’escalfó del sol que ens ha acompanyat, amb precioses postes i sortides de sol.
Guatemala ens ha encantat! País per tornar-hi, per seguir descobrint racons encara verges al turisme massificat en algunes zones del país, i en ell és on hem pogut viure una de les millors experiències del viatge, la nostra estada a la comunitat La Florida, d’ella ens emportem de record les rialles dels més petits, la inocència de joves adolescents, les ganes de conèixer dels més grans i les belles històries dels ancians.  

Els nens de la Florida

4 comentaris:

  1. DÉU N'HI DO,35 DIAS EN UN PAIS,L'ESTADA A L'FLORIDA ES EL QUE MÈS BONS RECORDS US A DEIXAT?

    MOLTES ABRAÇADES........

    ResponElimina
  2. L'Estada a Guatemala concretament a Florida,sembla se que us ha arribat al fons del cor... això és bo.
    continueu així...molts,molts i molts petons

    ResponElimina
  3. A mi també m'ha encantat, sobretot perquè ens ho heu fet sentir a nosaltres d'una manera molt especial. A més a més la vostra estada a la Florida us ha omplert d'alegria i això ho hem notat. Realment hi ha països que m'han omplert pels paisatges i altres per la gent que heu trobat i Guatemala és un fantàstic mix, paisatge i gent. Realment esteu sentint el món i ens l'esteu fent sentir.
    Fins a la propera xerradeta.
    PdM

    ResponElimina
  4. Carai, deu ser un dels països on més temps heu estat no? Ja penseu en tornar-hi? Però si encara no heu acabat!!! Jajajajaja... Molt xula la foto dels petits riallers!!!

    ResponElimina