26 de març 2012

MASAYA

Deixem Estelí per dirigir-nos a Masaya on hi ha un famós mercat d’artesania. Sortim ben d’hora al matí en un bus que es dirigeix a Managua sense passar per Masaya. Caldrà baixar-nos a mig camí a la carretera i agafar un altre bus. És dissabte i el bus va completament ple, tan que es fa impossible passar des del mig del bus a les sortides. Per tan, decidim baixar les motxilles per la finestra. L’Anna ja a baix agafa les motxilles que li passo i quan ja són a baix i al veure que és impossible passar amb tanta gent em decideixo a sortir per la finestra d’un salt. Dit i fet ja sóc a baix en mig de les rialles dels viatgers de l’autobús.

Arribem a Masaya a mig dia, fa una color conciderable i hem de caminar a ple sol fins a l’Hostal, durant una horeta. Es fa llarg i un com instal.lats anem a dinar i descansar una estona. Cap al tard passegem per la ciutat on destaca una bonica plaça i un “Malecón” (passeig) amb vistes a la “laguna de Masaya”. A la plaça ens aturem per pendre un suc de fruites en un “xiringuito” on tenen unes taules i cadires una mica especials, d’estil els pica pedra.

L’endemà visitem els mercats de Masaya. L’un el més turístic es troba dins unes muralles de pedra molt impressionants. En aquest mercat els preus són molt alts i quasi no es pot regetejar. Preferim anar al Mercado Municipal on impressiona per inmens i aquí sí; els preus són més raonables i el regateig ajuda a baixar el preu final.

Masaya també té esglésies...jejejje

Al primer moment impresionaaaaaa

Desde les altures, amb un suc de síndria, maduixa i platan

I l'Anna de síndria, mango i plàtan

Arreglant sabates

7 comentaris:

  1. SINGULARS LES CADIRES,MIRA SI COSTA POC FER-LES
    QUATRE BROCS PINTATS AMB COLORS VIUS I JA ESTAR.
    AIXÒ DE BAIXAR PER L'FINESTRA ES UNA MICA PERILLOS!!!!
    I TREBALLEN MOLTA GENT ARREGLANT SABATES NO???

    MOLTES ABRÇADES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Meri! L'aventura del bus, una més entre d'altres... sort que els angelets ens cuiden, jejeje,... i cert la zona on arreglaven sabates era força gran, bé a més n'hi havia dues mínim, com que el mercat és tant i tant gran, no el vàrem pas visitar tot.

      Elimina
  2. Uaaala!!!com es fa per asseure's hen aquestes cadires? amb una escala?jejeje
    Si vas una mica feixuc ja pots deixaro corre no?

    La sortida del bus deuria ser fantàstique jjiiiijii...

    moltisims petons. us estimem....P.M.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Necessites saber escalar per arribar a dalt les cadires !! jejeje.. no però la veritat és que una mica d'equilibri no va gens malament! També n'hi ha de mides normals, per els que van "feixucs"
      Petonassos

      Elimina
  3. Ostres parelleta, mentre no us facin sortir pel sostre del bus!!! Mare re reu!!!!Sort que desprès vareu agafar forces amb aquests batuts, fan molt bona pinta, eh??? segur que estaven boníssims!!! Quins són els productes típics d'aquests mercats? Us vareu firar gaire?
    PdM

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els liquat estan més que boníssims!!!genials per agafar energies!
      I del mercat...ufff per passar-hi hores i hores això si amb moooooolta pasciència per aconseguir un molt bon preu! Estar ple d'artesania, tèxtil, ceràmica, pintura, el més comú a masaya són les "hamaques", però el poc espai a les motxilles no va fer possible la compra!

      Elimina
  4. Jajaja... Pedro i Vilma em reincorporo a seguir fent camí amb vosaltres!!! Sembla que els habitants d'aquest són molt propers no? Que bé sentir-se així en un país llunyà. Pani, tu ves fent espectacle que després es pensaran que tots els catalans estem així de volats!!! Jajaja...

    ResponElimina