9 de març 2012

RIO DULCE I FINCA PARAISO


Rio Dulce ens rep amb una de les seves millors cares, trànsit, soroll, contaminació i amb un dels ponts més grans de Guatemala, de 1,5km de llarg. Tot i això decidim fer-hi nit, per poder visitar la Finca Paraiso, tant i tant recomanda per un estranger que ens trobem enmig del carrer.

L’allotjament és a un hotel en obres, com no, les habitacions econòmiques es troben just al costat d’aquestes, per sort, aquesta vegada, som dissabte i els treballadors no tornen fins dilluns, quan nosaltres ja haurem marxat.

Una petita furgoneta ens deixa al trencant de la Finca, allí uns 10 minuts i ja sentim el soroll de l’aigua del riu baixar. Aigua freda i clara que a pocs metres més amunt és invaida per una gran cascada d’aigua calenta que neix a l’interior de les roques. Un dia d’spa al preu de 1 €; teràpia de fang com a tractament per la pell, bany d’aigua calenta, per obrir els porus i eliminar toxines i finalment un bon àpat per omplir l’estómac.  

...somos los congitos y estamos requete bien, vestidos de chocolates y con cuerpo de cacauet...



Hi ha algú a baix???

A l'estil "congito"

Taaaaaaaaaaaaaaat!

Aigua freda i calenta... una combinació perfecte

El peixot més gros del riu

6 comentaris:

  1. Jaajjajaaj!!!! quines cares mes fiiiines que us quederan.....
    m'agradeu mes amb la cara neta jejejje...

    Vinga seguiu relaxant-us....petons......M.Pous

    ResponElimina
  2. QUAN ARRIBEU HAUREU DE ANAR A FER RELAX SENSE NI UN''EURO'' A L'FONT DE LA

    MINA,UY UY UY QUIN FERT!!!!!!!
    HEU VIST PEIXOS EN AQUET LLOC?SUPOSO QUÉ AMB AIGUA CALENTA NO ELS I AGRADA.

    MOLS PETONASOS.

    ResponElimina
  3. Families!!! Fins, nets i pelats!!! Es com tornarem!! Jujuj però amb un munt dexperiències a les memòries!!!

    Un petonas molt fort!!

    ResponElimina
  4. Jajajaja... que xulu fer panxing dins d'aquesta aigueta una bona estona!!! Relax total no? Mmmmmmmmmmm... Anna, el peixot més gros no et cabrà a la cassola, jo de tu l'aniria mossegant mica en mica!!! Jajaja... MUA!!!

    ResponElimina
  5. Però que és això, vareu tancar l'spa per a vosaltres??? Estàveu sols en aquest paradís, i a més a més GRATIS!!!! JEJEJEJE com m'ha agradat aquesta part catalana. Esteu estupendos i desprès d'aquesta sessió segur que encara vareu quedar molt més guapos. Què tal l'àpat de després? Segur que se us deuria posar de conya.
    Va petonets i ja parlem.
    PDM

    ResponElimina
  6. Vaja vaja. M'ha agradat aquest petit paradís. Ja veig que no us esteu de res. Tractaments de bellesa i tot. Un petit luxe.!!!!

    Apa, una abraçada i salut, GM&X

    ResponElimina