19 de març 2012

UTILA


El pla previst per Hondures era només creuar-lo en direcció a Nicaragua però les Bay Islands, en concret l’illa d’Utila ens atreien molt ja que allà, en aquestes èpoques, és possible veure el tauró ballena, el peix més gran dels oceans. El temps i la salut no ens acompanyen i el fort vent d’aquests dies impossibilita veure el tauró ballena. A més en Cèsar només arribar a l’Illa es troba malament, amb febre, mal de cap i cansament. És passa al llit els dos dies d’estada a l’illa. Finalment al tercer dia decidim anar a l’Hopital EuroHonduras a la Ceiba. Allà després d’un anàlisi de sang i d’orina es descarta el dengue o la malària. Així que el doctor ens recepta paracetamol uns quants dies i a veure l’evolució.

D’Utila hem de dir que no és una illa paradisiaca del Carib i que si un hi vol anar és per fer submarinisme ja que un centre de buceig toca a l’altre, a més quasi tothom parla en anglès, és territori gringo total. Ah i per arribar-hi cal agafar un ferry que ja seràs molt afortunat si no treus la papilla. Així que millor pendre una biodramina abans de creuar.

Recuperant forces al Gran Hotel la Ceiba

Despedint-nos d'Utila

Un somni pendent de fer realitat


6 comentaris:

  1. Ei macus!!Cèsar com estàs?? esperem que et vagis trobant millor i a veur si també millora el temps i podeu veure el tauró ballena de mes a prop que a la foto!! jeje Anna fes-li moltes muixaines que segur que el fan rebifar una mica .. si mes no un tros d'ell segur que s'anima ... jejeje ...

    Apali petons i una forta abraçada!!

    Angi i Gerard

    ResponElimina
    Respostes
    1. Guaaaapos!!!!! Doncs en Cèsar ja estar com nou!!! Ja sigui gràcies als paracetamols o a ... Jujuju!!!!

      Elimina
  2. ÚS QUEDARANT MOLTES, MOLTES, COSAS PER VEURA I MOLS SOMNIS PER COMPLIR,
    EL MÓN ES MOLT GRAN!!!!
    JA QUE TORNES ESTAR COM NOU,MOTXILLA A LA ESQUENA I A FER MILLAS!!!!!!
    CADA DIA QUE PASSA ES UN DIA MÉS I UN DIA MENOS QUÉ FALTA PER TORNA!!!!

    PETONASOS

    ResponElimina
  3. Mhen alegro que ja estiguis com nou!!!
    arè com diu la Meri a corre mon,que quat més aviat acabeu més aviat tornareu,jjiiijiiijii......

    Desde Mas Pous. us estimem i us anyorem...

    ResponElimina
  4. Cèsar sort que estàs com un toro i que el virus tal i com ha vingut ja t'ha marxat!!! Si ho feu tot ara no deixareu res per voltar una altra vegada!!! Almenys vareu fer una mica de relax tot i que els gringos i els seus dolars a vegades contaminen el paisatge. En Ray, no, eh???
    PDM

    ResponElimina
  5. Jajajaja... et Pani si que és un tauró balena!!! Jajajaja... Tot i aquest petit entrebanc, la sort en la salut us ha acomopanyat gairebé sempre no? Que bé!!! Apa gringos,segeuixo llegint...

    ResponElimina