4 de febr. 2012

ISLA MUJERES

Una tranquil·la nit dins l’autobús de 1era classe, ens porta fins les portes del “paradís” de Cancún, als peus del mar Carib. Just 30 minuts de vaixell ens acosten a la petita illa de 8km de longitud per 800metres d’amplada, la coneguda “Isla Mujeres”. Un territori privilegiat amb una riquesa natural i cultural, més econòmic que altres platges com Cancún, i Playa del Carmen.
Lloguem una moto per recórrer els pocs quilòmetres de l’illa, i poder descobrir petits paradisos solitàris, on passar bones estones contemplant el mar, sentint l’aire i submergint-nos en el Carib de tonalitats blau, verdes, turquesa transparent, on els peixos de colors grocs i grisos i fan vida.

Arribem a l’extrem sud, on hi fan vida un conjunt d’escultures d’acer oxidat juntament amb unes ruines mayes de dos temples, a més a més d’un gran nombre d’iguanes que es passejen amb tota la tranquilitat. A l’extrem nord, un centre de dofins i un centre de recuperació de tortugues, fins i tot de blanques, on passem una agradable estona contemplant-les.

I per nosaltres la millor experiència a l’illa, uns exquisits peixos a l’all, acompanyats per frigoles, arròs, amanida i un deliciós guacamole a preu de motxiller, sense deixar de banda el petit paradís que varem descobrir, solitaris enmig d’un mar blau, estirats a les tumbones i sota parasols de luxe a preu d’un refrescant cafè amb gel. 

I Cancún de fons ens dirigim a Isla Mujeres

Qui vol un massatge ???

I de fons els grans hotels-resorts de Cancún

Punta Sur de l'Illa Mujeres

Escultures davant del mar

El camí al paradís...

Observant el Carib

... ... ...

MoReNaZoS !!!

Tortugues juganeres

Blanc i negre, la combinació perfecte!

5 comentaris:

  1. CARAI CARAI MIREULOS TOMBATS AL SOL COM DOS TURISTES,I NOSALTRES AQUI PELATS DE FRET I VEIEN
    COM NEVA'''JIJIJI.
    ''JO BULL UN MASSATJE''NO IA MASSA DEMANDA,TOT ESTA BUIT,O ES QUE O FAN PER HORES???
    LES TORTUGES NO SON DINS EL MAR OI?

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
  2. Mitels!!! aquí tombats al sol ,llegint un llibre sota una fantàstica sombrilla,opservant el Carib,carai quin estres!!!!!
    i com diu la Meri aquí un fret de coll.......bruuuuuu.

    esteu molt guapos.....seguiu aprofitant l'aventura...molts petons
    Mas Pous...

    ResponElimina
  3. Després d'uns dies fora, tornem a seguir les vostres aventures
    Amb aquestes vistes del carib em sembla que ja m'ha passat una mica el fred que porto a sobre, jeje. Heu triat un bon moment per passar per aquest paradís i fer-nos les envegiques eh!!! Sort que a NZ vau passar una mica de fred, que sinó us pensarieu que el mon està en un estiuet permanent.
    Gaudiu dels plats de peix que amb el preu d'una peixada a la costa brava aquí en teniu per menjar un mes seguit

    Una abraçada, GM&X

    ResponElimina
  4. Quina bona cara que feu malparidassos!!! Esteu molt guapos. Aquí estem negres de tanta blancor... brrrrrrrrr... la neu i el fred ens ha deixat a tots "tiesus"!!! Buf, quan us veig em sembla impossible que existeixi una cosa dita "bon temps". Petonets turistes!!!

    ResponElimina
  5. Ostres hi ha un CD d'un cantautor espanyol que es diu Isla Mujeres, el noi es diu David Broza i m'agrada molt. Quan vingueu a sopar a casa us el posaré. Realment aquesta entrada al blog és per posar les dents llargues, molt i molt llargues, jejejeje. Aquí estem amb un fred que pela i vosaltres al carib!!! Com sempre heu descobert tots els bons reconets de Mèxic, malparidots!!!
    PDM

    ResponElimina