19 de juny 2011

BANGKOK

Dia 18 de juny, apurem fins l’ultim dia del visat de Nepal per descobrir aquest magnífic país. A les 7 del matí direcció a l’aeroport on agafem un avió que ens portarà fins a Delhi, d’allí un segon ens deixarà a Bangkok, Tailandia, però no pas per visitar-la sinó per enllaçar amb un tercer vol que ens deixarà finalment a Hanoi, la capital de Vietnam. Un total de 7 hores de vol i moltes més d’espera en els aeroports on aprofitem per menjar, mirar la películ.la de Gandhi al portàtil, i intentar descansar mig estirats al terra o en alguna cadira metàl·lica, com a l’aeroport de Bangkok on fem nit. Quedem impresionants de les seves instal·lacions, la seva arquitectura i el seu disseny.
De bon matí arribem a Hanoi on tramitem el visat que prèviament haviem sol.licitat per internet. Un cop enllestit anem a un caixer a treure diners. Ens sorpren la seva moneda, per cada eruro et donen 30.000 dongs. Fora l’aeroport la calor i xafogor ens donen la benvinguda. Ens desplaçem al centre de la ciutat amb un bus on coincidim amb unes canàries. Aprofitem el dia per descansar i fer la primera presa de contacte aquest nou país, on les olors, les cares i el nivell de vida són diferents als anteriors. Vietnam s’està convertint en un país modern i enrrera queden les imatges de Hanoi tota plena de bicis pel carrer i barrets en forma de cono.

Dins o fora

Nau espacial

Simetries

Nau espacial

Arquitectura futurista

Espina de peix

Dins la Nau

Intentant dormir

Panoràmica

9 comentaris:

  1. Eiiiiiiii!!! que ja us trobàvem a faltar!!! us haurà anat molt bé aquest break de meditació i relax per carregar piles i sanejar la ment. A veure com us sorprèn Vietnam...

    Una forta abraçada.

    Angi i Gerard

    ResponElimina
  2. Eps, jo com en cada relat que heu escrit hi afegeixo el meu comentari!!! Jajajaja...

    Oju amb el pressupost que amb aquest luxe us el foneu en un plis plas no? Carai, sembla que esteu a l'aeroport d'algun país dels Emirats Àrabs!!!

    L'intent de dormir fa por i tot!!! No agafis el son gaire profund que si et troben així et foten dins la caixa i et retornen aquí ràpid.

    Apa vietnamites, ens veiem per aquí...

    ResponElimina
  3. golin aquest aeroport deu ser una passada.....
    de la manera que es l'Ivan ja flipara.......
    en la foto esteu molt guapos..
    molts petons us estimo mooooooooolt

    ResponElimina
  4. Ei parelleta! Així que canvi de país ja? Mare meva com passa el temps... M'encanta seguir-vos i ja explicareu en primera persona l'experiència de la meditació! (jo feia ioga i sempre m'adormia, jaja)! En fi, a seguir descobrint!
    Per aquí el curs ja s'acaba i ha arribat (per fi) la caloreta i... la nit de Sant Joan ja la tenim a la cantonada!

    ResponElimina
  5. Una abraçada molt forta per tots dos...! Marta Sabata

    ResponElimina
  6. Hola xulos!!

    Carai, quines experièncias més fantàstiques i inolvidables que viviu i ens feu viure a travès del vostre blog!
    Feu molta enveja sana!! Mirant i remirant el v/blog em fa desconnectar de tot!!!
    Ja veieu, encara que no digui res no és que no us segueixi la pista!!!
    Petons!!!
    Marta Giravent

    ResponElimina
  7. Qui és aquest cuc de seda de la foto????
    Eulàlia.

    ResponElimina
  8. Marta's!!!jejej..gràcies per ser-hi!!què tal les revetlles!!!i el final de curs Marta com ha anat?? tots aprovats els petits de Rupit??jeje...
    un petó molt i molt fort!!

    Eulàlia!!jajja..és en panicot fent el primer son! Petonts per tots tres!

    ResponElimina
  9. Realment és l'entrada a un país molt i molt turístic i l'aeroport és una bona prova. Realment valia la pena fer aquest reportatge perquè és increïble.
    Pdm

    ResponElimina