12 de nov. 2011

KINGS CANYON

Un dels llocs més impressionants de l’Austràlia central és l’inmens cim de Kings Canyon. On arribem a la tarda, apunt de pondrés el sol. Així que ens calcem les botes i ens dirigim a fer el kings creek, un camí que et porta a la base de la gran gorja. Allà obtenim com a recompensa unes boniques llums que t’enyeixen les enormes parets rocóses que ens envolten.

Altre cop fem nit enmig del no res acompanyats de l’intensa llum de la lluna plena. Sopar i a dormir per l’endemà estar frescos per realitzar el Kings Canyon Rim Walk. 6 km de caminada que ens porten a recorrer uns fantàstics paissatges rocosos que moldejats, per l’aigua i el vent durant mils d’anys han esdevingut en una successió de centenars de petites muntanyes de roca en forma de bolet.

I tu que mires ?

La perdiu de Kings Canyon

Un paissatge del far west

Fent equilibris entre les roques

Oital's quina bona cara que fan

L'inmensitat d'Austràlia

Davant d'això un es sent molt petit...

Acollonant...!!!

Petits oasis dins el Canyó

El final del Canyó

7 comentaris:

  1. L'Eulalia intenta fer adormir la Clara, avui ha fet migdiada llarga i costarà mentre jo curiosejo el meravellós bloc que aneu dibuixant, ens estem acostumant a fotos acollunants...avui després de no sé quants mesos, la sogre ens cuidarà la Clara una estona mentre dorm i nosaltres sortirem a sopar, que ja ens toca! S'ha de regar el jardi cada dia oi jardiners?

    ResponElimina
  2. Us trobeu a gaire gent en aquests indrets perduts? Sembla que estigueu sols enmig del desert australià. Ha de fer una mica de iuiu no??? Jajajaja...

    ResponElimina
  3. OSTRAS TU ¿QUI US LA BA TIRA LA FOTO AL SINGLE?
    AIXÒ ES TABERTET EN GRAN NO¡¡¡¡

    LES PERDIUS SON MES GROSES QUE LES NOSTRES,I LA

    SARGANTANA GEGANT,LI ESTEU TREPIXANT EL SEU TERRITORI PER AIXÒ US MIRA, TURISTES,TURISTES,JE JE
    MOLTS PETONASOS.

    ResponElimina
  4. golin!!!
    dumes de veure-us al fil d'aquesta roca,en el pare i a mi ja ens tramolen les cames,quina poo!!!
    fantastiques imatges!!!
    la pardiu i la segrantana son guapisimes......
    molts,molts i molts petons...us estimem M.P.

    ResponElimina
  5. Hola,

    Formees de bolets les que volgueu però un bolet, potser serà més difícil trobar-lo enmig d'aquesta immensitat de terra i pedres! Si el trobeu ja podeu tornar de pet cap aquí, us fareu d'or!!! Ja podeu anar en compte amb aquests singles, una petita ventada i plufff... cap avall... i no crec que us trobem gaire sencers amb aquestes alçades!

    Nens, sembla ben bé un paisatge de les películes de l'oeste! No us heu trobat en lucky luke? Si el trobeu li doneu records!!! Fa molt temps que no el veiem per la tele!

    Un peto,

    Ivan i Gemma

    ResponElimina
  6. Realment el paisatge és impressionant. Sembla el Gran Canyó del colorado als EEUU. Com veu acabar desprès de 6km amb aquesta calor?
    PdM

    ResponElimina
  7. Hola parella,

    Quines fotos mes boniques. Es com sant marc pero a australia.

    Ja us anem seguint....

    Carles & Griselda & adri

    ResponElimina