27 d’abr. 2011

COMENTARIS

Amb aquesta entrada, volem animar a tota la gent que ens segueix a fer comentaris, preguntes, si algu te alguna curiositat que ens la faci saber i intentarem buscar la resposta, alguna imatge en particular, etc. Ens agradaria que el blog fos una finestra de comunicacio entre vosaltres i nosaltres, i que desde casa podeu sentir el mon.

5 comentaris:

  1. Ostres, això està molt bé! Però no us oferiu tant que vosaltres només sou dos i nosaltres em sembla que som una bona colla. Ves que no us donem massa feina, ara!

    Avui aquí estem una "mica" nerviosos. Es juga el primer partit de semifinals de la Xampions. Madrid-Barça, al Bernabeu.

    L'ambient està força escalfat. Els últims dies Mou i Guardiola s'han intercanviat algunes "paraules" (ja era hora que en Guardiola digués les coses pel seu nom)i el Madrid ha decidit que no farà les salutacions en català als aficionats del Barça (com es feia en tots els partits de Xampions) per "temes de seguretat". Falta una hora pel partit. Quins nervis!Visca el Barça i visca Catalunya!

    Perquè encara que estigueu lluny pugueu notar l'ambient que es respira per aquí.

    Petons!

    Imma CC

    ResponElimina
  2. Un pais petit i un jugador petit van ajudar a vèncer al Bernabeu.....(Pep Guardiola va citar Lluis Llach a la roda de premsa del Bernabeu)
    ni la negativa de que es parli en català al bernabeu (quan s'ha fet a tots els camps d'europa) ni la negativa de regar la gespa quan s'havia pactat amb la UEFA varen poder amb el futbol de toc...
    En Mourinho aconsegueix desviar l'atenció criticant els arbitres però no sé si algun aficionat del Madrid s'adona de la pobresa futbolística del seu equip...
    Queda la tornada però un 0-2 és un bon resultat per anar fent el cami de wembley...

    Petons i bon cami
    Manel

    ResponElimina
  3. Ei Gent!!! que per sort el vam poder veure en directe per un canal anglès!!! vam vibrar com si fossim a casa!!!! Avui hem passejat la samarreta blau grana amb orgull per nova Delhi!!!

    ResponElimina
  4. Parlant de futbol, hi ha cap equip a l'Índia? O aquí a part del Criquet res de res... Segueixen el Barça o ni flowers?

    ResponElimina
  5. Jordi!!! aqui l.esport nacional es el cricket i fa poques setmanes es van proclamar campions del mon. De futbol poca cosa, i del Barca com a molt en Messi

    ResponElimina