29 d’ag. 2011

KUALA LUMPUR

Finalment després del viatge interminable arribem a Kuala Lumpur capital de Malàsia. Amb 1.887.674 habitants és una ciutat moderna, multicultural i multireligiosa. Malàsia la formen en un 62% els bimiputeras (malais ètnics i grups indígenes), 24% Xinos i 8% Indis. La religió oficial és la Musulmana però també conviu, amb certes dificultats, amb el Budisme, Cristianisme, Hinduisme i Taoisme. 
Destaca com a sky line (perfil) de la ciutat les Torres Petronas que del 1993 al 2006 van ser el gratacels més alt del món amb 490m d'altura.També hem visitat un parell de mesquites on l'Anna, com a dona, ha hagut de tapar-se amb una túnica estil "muslim" últim crit. 
Ens hem "patejat" el Xina Town on les principals marques de moda són venudes a preus irrisoris, tot esclar made in xina, I on les camisetes del Barça d'aquesta temporada es venen a 10€ i en elles costa distingir si són autèntiques o imitació.
Hem passejat per centres comercials que impressionen per la seva inmensitat i on l'única marca Espanyola que hem pogut veure és Zara i Mango.
Gràcies als econòmics restaurants Indis de la ciutat hem pogut recordar els gustos dels menjars típics de l'India, el Dal, el roti, el Chapati i el black Tea.

Torres Petronas

Enmig de les Torres

Verticalitat

Un bonic lloc per passejar

Reflexes

Petronas in the night

L'Anna es passa al Muslim style

I Love Sentintelmon

KL Urban streets

KL urban streets


7 comentaris:

  1. Ostres Anna, quina cara hi poses vestida així!!! Jajajaja... Han de ser impactants vistes des de sota les torres... bé, més ho ha de ser des de dalt!!! Jajajaja... Petonicus matiners!!!

    ResponElimina
  2. UY UY!!!ANA JA AS ACABAT EL RAMADA,EEEEE....

    SEMBLES TOTA UNA MUSULMANA JEJEJE....AQUESTES

    TORRES SON IMPRESSIONANT ENMIG DE ELLES SEMBLEU

    MOLT MOLT PETITS.....

    MOLTS PETONS IUNA FORTA ABRAÇADA

    ,

    ResponElimina
  3. Ei parella,

    Ja hem vist les fotos de les patrones... l'Ivan encara babeja!!! En directe han de ser molt impactants, oi? I difícils de calcular...je,je

    Per cert Anna, tens força estil amb aquesta nova guarnimenta..je,je, de totes maneres t'hem de dir que estàs més guapa quan vesteixes a l'estil occidental!!! Ara bé, quan la perxa és bona tot queda bé!!!

    Molts petons,

    Ivan i Gemma

    ResponElimina
  4. baia torres!!!
    la foto de nit es preciosa,veura-la en viu a de ser una passada!!!!
    la foto de l'Anna a dins la mesquita amb fa venir esgarrifan-ses..uffffff!!!
    deuuu guapisims..us estimo molllllllllt......

    ResponElimina
  5. Hola ;
    Veiem que continueu disfrutant de la tremenda diversitat de l'Asia, pensem que serà un gran record , pasar desde la més profunda miseria , pasant per la conversió al Islam de l'Anna, fins les impresionants torres Patrones, tot està molt bé, endevant que el cami és curt...o no.
    Una abraçada, Cati i JAume

    ResponElimina
  6. Uff, quins canvis, no???? Com m'agradaria veure les torres aquestes. Sóc un enamorat de l'arquitectura i crec que aquestes han suposat un abans i un després en el món dels gratacels.
    Per cert Anna, passis a que et passis estàs estupenda, jejejeje. Per cert que tal l'arribada a la civilització després de tan temps per camps, muntanyes, etc...?
    Petonets guapos

    ResponElimina
  7. Si, si les torres són impressionants i al costat hi ha un parc preciós que des de ell varem poder gaudir de com es feia de nit i com s'anaven il.luminant.
    Al menys aquí et deixen visitar les mesquites encara que sigui ben tapada que en d'altres llocs si no ets musulmà no pots entrar.
    La tornada a la "civilització" ens ha impactat molt en aquestes grans ciutats, sobre tot per:
    - El poc contacte i calor humà que hi ha entre tans humans. Hi ha llocs en les ciutats on caminem i ens semblava que som invisibles a la gent.
    - A les ciutats, tret d'alguns parcs, la natura i els animals no existèixen i el color principal és el gris de l'asfalt i el formigó.
    - Els grans però molt grans centres comercials que aquí en diuen MALLS són centres d'oci de la gent i on NO consumir quasi està prohibit.

    ResponElimina