24 d’oct. 2011

JACO ISLAND

Desde Lospalos, l’objectiu era arribar a la minúscula i deshabitada illa de Jaco, situada a l’extrem est del país. Varen caldre 2 hores dins una camioneta-furgo, habilitada per transportar a unes 20 persones o moltes més si s’apilen sobre els sacs d’arròs i de menjar, fins arribar al poble de Tutuala. D’allí, haviem d’arribar a la platja, però com? Els angelets varen sortir de nou, i aquest cop en forma del Sr Gonzalo, un senyor hortalà i mig guia turístic, que parla el portuguès i que ens reb a casa seva, mentre la seva dona ens prepara un plat de pasta i arròs amb tonyina, ell ens explica com arribar a la platja, i ens deixa una petita tenda de campanya i una manta, on passarem la nit. Caminem 2 hores per un camí de cabres, quan arribem als peus de la platja, un “restaurant – camping” ens deixa parar la tenda. L’espai just i necessari per passar una nit, visualitzant al fons la verge illa de Jaco.

Passem la nit, poques hores de son ja que a les 5 del matí ens enfilem a la barca d’un pescador per sortir a pescar amb ell. La sort no l’acompanya i el pobre pescador torna amb les mans buides, re de re, això si, veure la sortida de sol enmig del mar, dalt una petita barca ha valgut la pena. Passem el matí a la illa de Jaco, sorra blanca i aigua de color blau turquesa que guarda un fons marí que descobrim tot fent snorkel. Al migdia el pescador ens recull i ens torna a terra.

La tornada havia de ser molt dura, refer el camí que ahir vàrem baixar, però per sort nostra, la Mega i en Stian eren allà. Una parella d’Austràlia que amb el seu jeep ens porten fins a pocs kilòmetres de Lospalos on allí, tot fent autostop, pugem a la caixa d’un camió de grava que ens acaba d’arribar a casa de l’Olinda.

Seguim fent camí

Pescant amb llança 

Sols a la illa de Jaco

Tot apunt per anar a dormir

Dalt del camió

i la grava ens fa de coixí

Jaco Island de matinada

Gaudint de l'espectacle de la natura


7 comentaris:

  1. Ostiiiiiiiiiiiiii... abans us he dit putes, però ara us en diria una de més grossa!!! Quines illessssssss... Ooooooooooooiiiiiiiiiixxx... Que bé que estigueu vivint tot això!!! Us estimo molt parella.

    ResponElimina
  2. sols a l'illa que romàaantic i que tranquils que sus veu "men alegro molt"

    sobre aquet camiò,esteu molt divertits!!!

    mollllllllllts petons us estimem....Mas pous

    ResponElimina
  3. OSTRAS TU SEMBLE QUE ESTEU FEN (EL PEQUIN EXPRES)
    FENT DIT, MENGAN DE GORRAS,DORMIN A LA LLUM DE LES
    ESTRELLAS, LA MATINADA MOLT GUAPA...

    MOLTES ABRASSADES

    ResponElimina
  4. Jaco Island de matinada. Uauuuu!!!! Després d'un dia gris i plujós a Manlleu, avui me'n vaig a dormir amb aquesta imatge. Segur que el paradís no pot ser gaire lluny d'aquí. I pensar que ens n'anem de cap a l'hivern, la boira i el fred!!!!. Aiaiai.

    Records i petons
    GM&X

    ResponElimina
  5. Que bonic!!! Quina enveja.. ja vindriem a posar-nos morenos que ens comencem a descolorir.. Anna, quins cabells més llargs!!!
    Un petó molt gran! Us enyorem!!!

    Nuri i Espi

    ResponElimina
  6. OH!!! Que bonic tot plegat... ara mateix firmaria per plantar-me aquí a prendre el sol! Amb el mal temps (convenia!!!) que està fent aquí qualsevol s'agafa al sol d'aquesta platja.
    A la foto on hi surts tu Anna i l'intent de tenda(ja,ja) és el mar allò blau que es veu? Si és així,quina passada!!! Pocs càmpings tenen la platja tant aprop sense grans edificacions al davant de la platja. Aprofiteu-ho que això és excepcional!!!

    Petons,

    Gemma

    ResponElimina
  7. Nita, quins pelos!!!!jejejeje. Sort dels vostres angelets, que no us tenen oblidats en cap moment. Quins paisatges tan espectaculars, una illa per vosaltres sols!!!! Quin luxe.
    Petonets guapos

    ResponElimina