28 de des. 2011

ROTOURA


La regió de Rotoura és la zona termal més important del país. La població de rotoura fa olor de sulfur i pel camí et trobes amb moltes zones amb banys termals, la majoria explotats comercialment i a preus no aptes per la nostra economia. 
Afortunadament, en un petit pont abans d’arribar en una d’aquests complexes vàrem veure gent que estava asseguda dins l’aigua estil jacutzi amb la cervesa a la mà. Ens vàrem aturar i demanar si era hot water i efectivament, no vàrem tardar ni cinc minuts a ficar-nos dins l’aigua i gratis ehh!!!!

Bon dia al matí!!!

Salta que saltaràs, i gana per esmorzar agafaràs!

Jo també vull esmorzar!!!!!!!

Aigües del llac Rotoura

5 comentaris:

  1. Moilt be nois, veig que aixó de saltar per sobre els volcans i els llacs s'us dona molt bé, realment estem sorpresos de la colección de National Geogràfic que esteu fent, elt salt més gran veig que`l fereu ara, Mexic, que els vents i els deus us siguin ben favorable, ah!! espero que no us perdeu la visita al Yucatan, és la part més salvatge d'Mexic, amb la tieta Cati ja varem estar.hi, recordeu, el casament del meu fill >Jaume, però sobre tot, fugiu de les zones més turísticas, be ... una mica també.
    Molt bon viatge i bona entrada del 2012.
    Una abraçada.
    Cati i Jaume.

    ResponElimina
  2. UY¡¡¡¡¡¡¡¡¡QUINA MANDRA, DESPRES DEL BANY RELAXANT I GRATIS, ES FEIXUC COMENÇAR EL DIA'''''

    EI¡¡¡CADA VEGADA SALTEU MES AMUNT, AMB L'ESTOMAC

    BUIT DESPRES DE ESMORZAR JA COSTA MÉS NO''

    ABRAÇADES

    ResponElimina
  3. Sou uns fipats!!!!
    us desvieu una mica i "Xoofff"cap ha l'aigua aneu a parar i us quedeu sensa esmorzar,jajaja

    molts petons xorrons!!! M. Pous

    ResponElimina
  4. Amb tant de salt us deu entrar una bona gana, no? i desprès del bany encara més. Bé guapos nosaltres demà marxem cap a New Orleans a passar el cap d'any. On el passareu vosaltres?
    Un petó enorme
    PdEEUU

    ResponElimina
  5. ...i gratis!!! Els catalans no perdem mai la visió de la pela!!! Jajajaja... Aprofiteu per fer un tè a la hot water en comptes d'una cervesa!!! Jajajaja... Petonets saltimbanquis!!!

    ResponElimina