9 de febr. 2012

GUATEMALA CITY


Dos avions són necessaris per arribar a la ciutat de Guatemala. Com ja sabeu, degut als problemes amb immigració dels Estats Units... en fi, així doncs arribavem a la ciutat ja de fosc. Des del cel un relleu muntanyós ens donava la benvinguda aquest nou país.
Ens allotgem a l’Hotel Spring, cèntric i molt tranquil. El dissabte anem a mercat, primer a fer un bon esmorzar, als “comedores”, una gran sala plena de taules i cadires, agrupades segons cada propietari, on serveixen plats combinats (ous, frijoles, platan, tortillas, formatge) i cafè, a preu de 15 Quetzals (1,5 Euros). Més tard ens passegem per la plaça principal, gaudin d’un dia de festa, on la canalla juga a futbol, mentre les mares assaboreixen trossos de fruita rebossats de xili en pols.
Ens crida l’atenció les vestimentes d’algunes dones i senyores, faldilles llargues i de colors, davantals de punta per sobre i dues trenes llargues i morenes. Sino fós per això, i perquè hem canviat de moneda, podriem dir que som a qualsevol gran ciutat de Mèxic. 


Plaça principal, Guatemala city

Mare i fill guatemalteco

Gelats artesanals

4 comentaris:

  1. esteu molt divertits en el video,això es bo!!!!
    perquè gelats artesanals,que són fets a ma???

    les vestimentes de les dones se semblen a les de l'India,ara això si les de l'India són molt més guapes.
    vingue cuideu-se molt!!! des de M.Pous us enviem un milió de petons.

    ResponElimina
  2. Jajajaja.. que bé sentir-vos riure!!! Pengeu més sovint videos com aquest que em fa sentir-vos més aprop. Un petonarro gegant!!!

    ResponElimina
  3. Que morenos i guapos que esteu!!!Sembla que agafeu el vol per primera vegada i que sigui el vostre primer destí, amb tot el que porteu a les esquenes, MARERAREU!!!!
    Apa xulos a veure que ens expliqueu de Guatemala!!!
    PDM

    ResponElimina
  4. Aquet chicot cada dia es mes cavell blac, axi moreno encara es beu mes,
    De totes maneras el humor no el perdeu..

    Apa adeu guapos,MOLS PETONASOS

    ResponElimina