7 d’abr. 2012

100% AVENTURA - CANOPY

Una de les principals activitats a fer a Monteverde, és el conegut Canopy. Just a l’arribada ens en informem i finalment ens decidim per realitzar-lo amb l’empresa 100% Aventura. El canoping és un “esport” que consisteix en el desplaçament de la persona mitjançant uns cables que estant traçats en el bosc, entre les branques dels arbres, és a dir un conjunt de tirolines.

De bon matí arribem a les instal·lacions, i en 5 minuts ja estem equipats, casc, guants, arnest, mosquetons, politges, cables i cordes tot al voltant del nostre cos, i a través del què podrem penjar-nos com micos entre cables i tirolines.
Un primer escalfament en 3 tirolines de 50 metres de longitud, el cor comença a bategar i l’emoció s’apodera poc a poc del nostre cos. De tirolina en tirolina, observant el bosc per el més amunt possible, notant l’aire fred d’un matí radiant. Passats les 12 plataformes, i el pont penjat, arriba l’activitat “superman”, el mateix com fins ara però aquesta vegada en la posició de superman, sentint-nos com l’home ocell en un cable de 800m de longitud, on no hem de fer absolutament res, simplement disfrutar de que ens aguarda a més de 90m d’altitud. La frenada, aquesta vegada corre per part dels treballadors del parc, i com no, una colla de joves amb ganes de disfrutar ens frena de la forma més brusca possible, donant la sensació de quedar aplastats a l’inmens tronc on es subjecte el cable.
Aquí el cor ja tenia el batec accelerat cada cop més fort, i això que faltava l’atracció final, el tarzán swing. Mare meva, més de 60 metres de caiguda lliure, i 80 metres de pèndol... no calen paraules, simplement poseu els altaveus ben forts i gaudiu de l’espectacle! 

Apunt amb tot l'equip necessàri per no caure


Cuidaaaaaaaaaaaooooooooo!!! 

Super-woman... apunt pels 800 metres de cable




7 comentaris:

  1. Uaaauuuuuu!! hasta jo he cridat,goooooooo!!!!
    quina impresió.
    mai amb agues cregut que l'Anna pogues fer això

    mooooooooolts petons... M.Pous..us estimo

    ResponElimina
  2. GAIREBÉ ES SENETIA EL BATEC DELS VORTRES CORS!!!!!!!!!!!!

    PER EL QUÉ VEIEM ANAR BEN LLIGATS ES EL TOT!!!!

    AIXÒ SI QUE SON AVENTURES!!!

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
  3. Jajajajaja... amb els crits de l'Anna deuen haver fugit tots els animalons de la selva!!! Jajaja...

    Jo avui he anat a fer un cafetonet amb l'Ester, l'Angi i en Gerard a Sant Boi. Tema: Quin dia torneu? El ball de dates està servit, cadascú en diu una de diferent... Quin a és la bona?

    Petonets micos!!!

    ResponElimina
  4. apa parella que mes us falta fer? a l'Anna el cridar debia treurer tota l'adrenalina, ara segur que us trobeu mes be. Petons. M.Carme SANSA

    ResponElimina
  5. Eiiii familia!!!
    Fa molts dies que no us diem res.
    Ja veig que no teniu gaires ganes de tornar. La verita es que jo tampoc en tindria.
    Ens alegra molt que us ho passeu tant be.
    Una forta abraçada!!!

    Jan, Anna, Roc, i Lila

    ResponElimina
  6. Que guai aquesta petita aventura de tirar-te!!!
    M'ha agradat i és original...

    Una abraçada!

    Mònica

    ResponElimina
  7. Jejejejejeje, en Pellicer i la Melero per Costa Rica TVLluçanèsManlleu. Us vareu fer molta caca, o què???? Realment l'experiència sembla molt i molt xula. Que n'esteu vivint d'històries en aquest viatge!!!
    PDM

    ResponElimina