14 d’abr. 2012

BAHÍA DE DRAKE

Arribar a Bahia de Drake amb transport públic des de Quepos no és fàcil. Primer perquè a la Lonely Planet no ho comenta. Segon perquè a Quepos no hi ha molta informació i normalment et volen vendre un shuttle (bus particular que et porta d’un lloc a un altre) per molts “dollars”. Així que amb el mapa i la mica d’informació que trobem a internet decidim sortir ben d’hora al matí destí a Drake. A les 5 del matí ens esperem a la parada de Bus que va a San Isidro, pugem a l’autocar i per sort, l’enèssim angelet en forma de xòfer ens diu com ho hem de fer i quina és la millor ruta. Així que en comptes d’anar a San Isidro baixem a Uvita i allà esperem una horeta per agafar el bus que ens porta a Palmar norte i de Palmar Norte a Sierpe, una petita població on hi ha un petit port on s’agafen les barques que en una hora et transporten, entre magnífics manglars, a la desenbocadura del Riu Sierpe i finalment a la Bahía de Drake.

Bahía de Drake és una petita població tranquila on la seva població es dedica bàsicament al turisme i a la pesca. Ens serveix de camp base per explorar el Parc Nacional de Corcovado o la Isla del Caño i ens allotgem a Cabinas Manolo on, deprés de descartar la possibilitat d’anar a dormir dins el parc ja que estava ple, arrengem un tour per visitar el PN de Corcovado en un dia.

L'arribada a cabinas Manolo

A Bahía Drake al tard

Núvols de cotó

Petjades sentint el món

Tot passejant per la platja amb un amic

Posta de sol entre palmeres

4 comentaris:

  1. Ara ja sou uns autèntics experts traslladan-tos dun lloc a l'altre.
    era sinpatic l'amic de la platja??? jjeejjee.

    molts i molts petons.....

    ResponElimina
  2. DE TANT EN TANT TROBEU ALGÚ QUÉ US GUIA BÉ,DÉU N´HI DO! TENIR QUÉ
    ESPERAR UNA HORA L'ATRA BUS...

    MOLTES ABRAÇADES

    ResponElimina
  3. Uau... encara no em sé imaginar les sensacions que deveu tenir cada cop que descobriu espais tant bonics. Et deu recórrer per tot el cos una barreja entre una esgarrifança i una felicitat inmensa. Que afortunats us deveu sentir!!! Segueixo...

    ResponElimina
  4. Buuuuuuuuuuuuuuuffffffffff però que és això!!!! He al·lucinat amb aquestes fotos, quina pau, quina tranquil·litat i quins paisatges. A la que puguem ens escapem amb en Ray per Costa Rica, estic al·lucinant amb aquests paratges.
    PdM

    ResponElimina