2 d’abr. 2012

NICARAGUA


No cal dir que tots els països de centre amèrica tenen grans semblances pel què fa a la cultura, la religió, el menjar, etc. Però el visitant, provablement, la diferència més important que trobarà entre Nicaragua i la part centreamericana de Mèxic, Guatemala i Honduras és que a Nicaragua ja no hi ha presència de restes arqueològiques Mayes i el seu atractiu radica en les dues grans grans ciutats, amb destacable i ben conservada arquitectura colonial, com són León i Granada, els volcans amb la caminada a l’actiu Telica, el carib que nosaltres el vàrem passar per alt esperant trobar-lo més endevant i el gran llac de Nicaragua amb la preciosa illa d’Ometepe on a cops de gas la vàrem recórrer de dalt a baix. Tot plegat banyat amb les cervesa del país, la toña, uns deliciosos peixets a peu de llac amb precioses postes de sol i amb la simpatia dels Nicas que ens han tractat de Meravella.

Adéu Nicaragua

4 comentaris:

  1. UN ADÉU EN UN ALTRE PAIS,JA EN PORTEU DISSET....
    COMENÇAR UN ALTRE AVENTURA,VEJAM SI US TRACTEN
    TAN BÉ COM A NICARAGUA.

    MOLTS MOLTS PETONS.

    ResponElimina
  2. Sort a la nova destinació!!!!!!!!
    cada pais que paseu un meny que falta per que torneu jiijiiiuujiu.

    Mas.Pous. us estimem......

    ResponElimina
  3. Adéu Nicaragua i done'm la benvinguda a Costa Rica!!! Un país que em te el cor robat i el qual espero visitar algun dia.
    PDM

    ResponElimina
  4. 17 ja? Carai, quina colla!!! El passaport deu estar força ple. L'Ona sempre m'havia explicat meravelles de Nicaragua i veig que tenia tota la raó. La Toña veig que és beguda nacional i que de cervesa se'n veu molta aquí no? deu ser més fluixeta però oi?

    ResponElimina