23 d’abr. 2012

COSTA RICA

Teniem moltes ganes d’anar a Costa Rica, sempre ens n’havien parlat molt bé, tot i que mentre viatjavem per Guatemala i Nicaragua alguns viatgers es queixaven de l’ho car que era. I tenien tota la raó, Costa Rica és de llarg el país més car de Centre Amèrica provablement degut a la gran influència que exerceix els EE.UU en aquest país desde fa molts anys. Tot i això no s’ha de deixar de visitar-lo per què a qui li agradin els animals i la naturales verge aquest és un dels països a descobrir. Ens han fascinat els parcs naturals que tenen al llarg de tot el territori i per sobre de tots destaquem Corcovado que no és dels més visitats però, pot ser, per aquest motiu és més verge, més salvatge. També volem destacar les seves platges tan les del pacífic, Manuel Antonio, Bahía Drake, etc. Com les del Carib, Cahuita, Manzanillo, etc. I no recomanem gens la zona de Tamarindo on el turisme massiu està fent estralls.

És emocionant i excitant caminar per la selva en busca d’algun animaló. Ara un grup de monos, ara un mussol, ara una serp, o anar pedalant per una carretera i veure davant teu com creua un ós presós lentament, o jugar amb un cranc a la sorra de la platja mentra un “mapache” et passa pel davant com si res i més enllà una iguana de més de 70cm pren el sol tan tranquila.

Només desitjar que els Ticos sàpiguen conservar, respecar i protegir aquest tresors de la Naturalesa.
Sentint la llibertat ...


... tot saltant lliurement!









5 comentaris:

  1. Lliures com el vent!!! Aquesta sensació és genial! Sort que no hi havia cap cranc al voltant, eh Cèsar? Si si ho tinc molt clar que ha de ser un dels propers països a visitar. Era platja nudista o la vareu fer a primera hora del matí?
    PDM

    ResponElimina
    Respostes
    1. Platja nudista o no...tot fora! i a saltar...amb algú que mirava de reull...jejej

      Elimina
  2. cada dia mes atrevits,apa tot enlaire!!!!!
    visca la llibertat!!!
    ¿i si les estrelles cauen?????????????

    molts petons

    ResponElimina
  3. Això si es llibertat!!!
    Fore complexes!!!
    Tot lliure sort que les estrelletes deuen esta ben agafades jjijjijiij!!!!!

    molts i molts petons..............

    ResponElimina
  4. Sou uns pervertits!!! Jajajaja... Quin gust córrer en boles per aquests racons!!! Jajaja... Molt ben "posades" les estrelletes, Pani, pensava que n'hauries de posar una tipus de Nadal però veig que sense cua també et tapa del tot!!! Jajaja...

    ResponElimina