20 d’abr. 2012

ILLA ZAPATILLAS


Una barca de bon matí, juntament amb una gran família Colombiana, una parella panamenya i una noia de Suïssa, ens porta a visitar alguns dels racóns més paradisíacs del carib Panameny. Primer de tot una parada a la bahía dels dofins, on les barques aborden la intimitat dels dofins cada cop que un d’ells es decideix a saltar. Hem vist molts dofins durant el viatge, i cal dir que el millor és que ells et vinguin a veure en un trajecte amb barca, a mar obert, sense la necessitat que un els hagi de perseguir amunt i avall. Seguidament una parada tècnica per encarregar el dinar amb un petit restaurant al cim d’una plataforma de fusta que sura entre illes del carib.

Més endavant la barca ens porta fins un punt on podem fer snorkel i submergir-nos enmig dels coralls i petits peixos de tots colors. Finalment la barca ens deixa a l’illa zapatillas. Ni més ni menys que una de les illes on es va gravar una de les edicions del programa “Supervivientes”. I com a tals, ens perdem enmig d’una illa de selva, rodejada per una costa de sorra blanca, amb una mar blava, càlida i tranquila.

Dofins de nas de trompeta...segons el guia esclar!

Preciosos colors

Illa Zapatillas, supervivientes o vividors ?

Remullada al carib 

On està la barca?? 

Amics de la sorra

4 comentaris:

  1. SUPERVIVIENTES,UNA COLLA DE'' VIVIDORS''TOS VOLEN SER FAMOSOS I VIURE DEL CUENTO.
    QUINA SORT VAREU TENIR PODER VEURE ELS DOFINS.

    MOLTES ABRAÇADES.

    ResponElimina
  2. Fuit, fuiuuuuuuuuuuuuu... quina sireneta que surt de l'aigua!!! Jajaja... Lo altre és un llobarró en remull!!! Jajajajaja... Tota una farsa aquests programes. Jo coneixia una noia que estava dins l'equip i em va dir que tenien totes les comoditats del món, menys quasn tocava filmar... Com ens enganyen a tot arreu... tv, polítics, premsa... aiiiiiiiiiiixxx... que trist!!! Muas.

    ResponElimina
  3. El lloro es precios i veura aquests delfins de ser precios!!!!

    la sireneta i el llobarró no estan gota malament...

    muaaaa us estimo molt..

    ResponElimina
  4. A mi no em faria res ser un superviviente!!!!passar unes setmanes en aquesta illa encara que fos a pa i aigua ja em conformaria. Jo li ensenyaria al lloro a dir Visca el barça i Visca Catalunya!!!
    Apa xulos aquest pas quan torneu estareu ben morenets i guapos!!!!
    PdM

    ResponElimina