19 d’abr. 2012

BOCAS DEL TORO

A pocs kilòmetres de la frontera amb Panamà, desde Corcovado viatgem fins a Bocas del Toro, a l’illa de Colón. Ens sorprèn el mosaic de cultures que hi viuen, espanyola, indígena, afro-caribenys i asiàtics. Tots i cada un d’ells amb els seus negòcis, bars, restaurants, hotels, botigues de soubenirs, supermercats, etc.  enfocats al turisme. Ens allotgem a CasaMax, d’una família Holandesa resident al país desde fa anys. Poca cosa hi ha a fer al centre de l’illa, així que visitem les platges de Bocas del Dragon, a uns 15 km del centre. Platges de sorra fina, aigua turquesa i transparent on es reflexen les grans palmeres que rodegen tota l’illa.


Passagem per la vora de les platges, fins arribar a la “playa estrellitas”, on les protagonistes descansen al fons de l’aigua, sobre la sorra clara, destacant per les seves 5 punxes i un color taronge brillant, elles són les estrelles de mar. A centenars, una al tocar de l’altre resten inmobils mentre nosaltres les observem. 

Palmeres flotant sobre l'aigua turquesa del Carib

Una de les milers estrelles de mar

Relax sobre la palmera

Foto de grup

Tocant el cel


5 comentaris:

  1. SEMBLA QUE FEU UN ANUNCI,SOBRE L'PALMERA!!!!
    VUIT DIAS AL PARADIS AMB AIGUAS CRISTALINAS,
    ESTRELLAS DE MAR I UNA PARELLETA QUE NO TE GANES
    DE TORNAR AL SEU PAIS,QUÉ US SEMBLA?????JIJIJI

    MOLTS PETONASOS

    ResponElimina
  2. Oooooooooooohhh... quines platgetes més xules no? Quina aigua més clara... Sort que encara queda indrets així!!! Petonets turístes.

    ResponElimina
  3. Quines platge mes fantàstiques!!!!!!
    i quin parell de turistes mes guapos......

    molts petons guapetons muaaa!!!!!

    ResponElimina
  4. Bona la foto de grup, els meus alumnes els hi costaria entendre un grup tant petit!!!!

    ResponElimina
  5. Vigila no caiguis dalt de la palmera!!!!Quins dies tan esplèndids que esteu passant, "malparidots"!!! Aquí no hi ha manera que arrenqui el bon temps. Ara fa sol, ara plou, fresca al matí i al vespre, en canvi vosaltres guaita'ls no paren de fer-nos dentetes!!!
    JO TAMBÉ VULL!!!!!
    PdM

    ResponElimina